Over ons

Crisismanager is hét online vakblad over crisismanagement. Ons platform bestaat uit journalistieke artikelen waarin crisismanagers kennis, ervaringen en lessons learned met elkaar delen. Door van elkaar te leren, brengen zij gezamenlijk het vakgebied naar een steeds hoger niveau.

Lezersraad
Om de kwaliteit van onze artikelen hoog te houden, werken we met een lezersraad. In de lezersraad zijn crisismanagers uit verschillende sectoren vertegenwoordigd. Zij volgen ons kritisch, denken actief met ons mee over interessante onderwerpen en brengen ons in contact met collega’s die een interessant verhaal te vertellen hebben. Zij zijn als het ware onze voelsprieten in de branche.

Data-gedreven
Daarnaast houden we onszelf scherp doordat we data-gedreven werken. We analyseren dagelijks onze bezoekerscijfers. Zo weten we precies welke artikelen en onderwerpen goed scoren. Hier halen we de belangrijkste trends uit en dat geeft weer inspiratie voor nieuwe artikelen. Dit is een continu lerend proces dat ervoor zorgt dat we elke dag beter worden.

Werkt u ook als crisismanager voor de overheid, het bedrijfsleven of voor een vitale sector? En hebt u een bijzonder verhaal dat u graag met onze lezers wilt delen? Twijfel dan niet en neem contact op met onze hoofdredacteur Maaike Tindemans, tel. 06 498 278 23 of maaiketindemans@crisismanager.nl