Vacature
Gesponsord

Veiligheidsregio zoekt Multidisciplinaire Planvorming medewerker

De veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland zoekt een medewerker Multidisciplinaire Planvorming. Het is een functie voor 36 uur per week met als standplaats Apeldoorn.

Wat ga je doen? Je ontwikkelt plannen ter voorbereiding op de inzet van de crisisorganisatie bij incidenten, rampen en crises. Bijvoorbeeld rampbestrijdingsplannen voor risicovolle bedrijven en incident-bestrijdingsplannen voor risico’s zoals hoogwater en uitval van vitale voorzieningen. Om deze plannen te realiseren heb je contact met een groot netwerk van publieke en private partners. De gemaakte samenwerkingsafspraken leg je in afstemming met de overige veiligheidsregio’s in Oost-Nederland vast. Je zorgt er ook voor dat de crisisfunctionarissen bekend zijn met de plannen. Daarnaast denk je bij een actuele crisis mee in het analyseren van risico’s en het vormgeven van dashboards waarin gegevens verzameld en gedeeld worden. Op het terrein van landelijke en bovenregionale ontwikkelingen verwachten we van jou een actieve bijdrage en vertaling naar regionaal beleid.

Wie ben jij? Jij bent een slimme, actieve en initiatiefrijke collega op hbo werk- en denkniveau. Je hebt een analytische bril, bent vaardig in het analyseren van risico’s en kunt deze vertalen naar scenario’s en een praktisch plan. Je bent je bewust van de omgeving waarin je werkt en in staat om belangen en partijen te verbinden. Je bent sensitief en communicatief sterk, beweegt je soepel in een politiek-bestuurlijke omgeving en hebt ervaring met planvorming en affiniteit met techniek. Binnen Team Crisisbeheersing verwachten we van medewerkers dat ze flexibel inzetbaar zijn wanneer er sprake is van een crisis. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Wat bieden we jou? Een gave baan binnen een dynamische omgeving en een hele leuke organisatie met betrokken professionals, met veel kansen en een erg prettige werksfeer. Wij investeren in jou, via een aanstelling van in eerste instantie 1 jaar, die we omzetten naar een vast dienstverband als we blij met elkaar zijn. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden we een salaris van maximaal € 5.034, - bruto per maand (schaal 10) op fulltime basis, naast een Individueel Keuzebudget (IKB) ter hoogte van 19,03% van je bruto jaarsalaris dat je flexibel kunt inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlof.

De Veiligheidsregio: samen werken aan veiligheid! De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen we samen met 22 gemeenten en een netwerk van partners waaronder de Politie, Ambulancedienst, Rijkswaterstaat, Waterschappen en Defensie. Samen met onze partners werken wij onafgebroken aan een risicobewuste en veilige en gezonde leefomgeving voor meer dan 870.000 mensen. Crisisbeheersing richt zich onder meer op de voorbereiding en coördinatie van de multidisciplinaire crisisteams en de informatiepositie van de Veiligheidsregio.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Janine Brand: tel. 088-3106875, j.brand@vnog. Je kunt met Janine ook een afspraak maken om bij een kop koffie oriënterend over deze functie te praten.

Sollicitatie
Je motivatie en CV kun je tot en met 31 mei 2024 sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Ellen Kamer, Teamleider Crisisbeheersing. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 5 juni 2024.

14 mei 2024