Vacature
Gesponsord

GHOR Noord- en Oost-Gelderland zoekt een Senior Beleidsadviseur

GHOR Noord- en Oost-Gelderland zoekt een Senior Beleidsadviseur GHOR Informatiemanagement en Netcentrisch werken. Het is een functie voor 36 uur in de omgeving Apeldoorn.

Wat ga je doen? Je verzorgt de informatievoorziening voor de GHOR en je bent verantwoordelijk voor het netcentrisch werken van de GHOR en haar ketenpartners. Je helpt mee aan het vormgeven van het Veiligheids Informatie- en Coördinatiecentrum (VICC), aan de implementatie van mobiele informatietoepassingen en het opzetten van een data-lab. Om dit proces te ondersteunen hebben we een ‘Proeftuin Informatie Gestuurd werken’ ontworpen waar onze Data- en Informatiespecialisten nauw samenwerken en leren van elkaar. Je zorgt voor de ingebruikname en inrichting van nieuwe applicaties. Ook stem je onze informatiepositie en -behoefte af met andere partners. Je werkt in deze functie veel samen met collega’s van de VNOG en externe partijen. Daarmee speel je een grote rol in het relatiebeheer van de GHOR. Ook draag je bij aan initiatieven en ontwikkelingen ten behoeve van de gehele VNOG, de vijf oostelijke veiligheidsregio's of landelijke samenwerkingsverbanden. Onze omgeving is sterk in beweging en ontwikkeling.

Wie ben jij? Je hebt een relevante opleiding afgerond op het gebied van informatiemanagement of bedrijfskunde en een academisch/hbo werk- en denkniveau. Verder heb je enkele jaren relevante en aantoonbare werkervaring. Je hebt affiniteit met de processen binnen een veiligheidsorganisatie en/of met acute en publieke gezondheidszorg. Vanzelfsprekend richt je je op procesverbetering. Je beschikt over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden. Bij voorkeur spreekt het je aan om een operationele piketfunctie te gaan vervullen.

Wat bieden we jou? Wij bieden een gave baan en een open en prettige werksfeer, binnen het Team GHOR. Het betreft een aanstelling voor 1 jaar die we, als we blij met elkaar zijn, gaan omzetten naar een vast dienstverband. Het salaris betreft maximaal € 5.773, - bruto per maand (schaal 11) op fulltime basis. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) ter hoogte van 19,03% van je bruto jaarsalaris. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

De Veiligheidsregio: samen werken aan veiligheid! De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: samen werken aan veiligheid. Dat doen we op basis van 3 waarden: Betrokken, Daadkrachtig en Professioneel. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met 22 gemeenten en een uitgebreid netwerk van partners waaronder de Politie, Ambulancedienst, Rijkswaterstaat, Waterschappen en Defensie. De VNOG bestaat uit de afdelingen Brandweerzorg, de afdeling Geneeskundige Hulpverlening in de regio (GHOR), de afdeling Risico- en Crisisbeheersing en de afdeling Bedrijfsvoering. Samen met onze partners werken wij onafgebroken aan een risicobewuste en veilige leefomgeving voor meer dan 870.000 mensen. Crisisbeheersing richt zich onder meer op de voorbereiding en coördinatie van de multidisciplinaire crisisteams en de informatiepositie van de Veiligheidsregio.

Meer informatie. Wil je meer informatie over deze functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Diana van Bemmel, Hoofd GHOR bureau (088-3106415). Als je zeker weet dat deze baan helemaal bij jou past, mag je ons natuurlijk ook gelijk een mooie brief sturen.

Sollicitatie. Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met 16 juni per e-mail sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Diana van Bemmel, Hoofd GHOR Bureau. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert.

14 mei 2024